^Terug naar Boven

123groot

We waren er helemaal klaar voor om met FC Twente dit jaar Europa in te trekken en de teleurstelling was groot toen onze club tegen een clubje uit Azerbeidzjaan werd uitgeschakeld. Als surrogaat oplossing werd besloten om met een groepje naar een competitiewedstrijd te gaan in een warm land. De keus viel op Napels. De stad van Maradona, AS Napoli en de Camorra. Op het programma stond de wedstrijd SSC Napoli tegen Torino.

Lees meer: Globetrotter naar Napels

Wij streven er naar om elke uit wedstrijd een bus te laten rijden.

De leden die zich opgeven dienen uiterlijk 15 min voor vertrek aanwezig te zijn op het vertrek punt:

Vertrekpunten Adres
1. NS Station Borne Parallelweg 1
    7622 NB Borne

2. A1 Holten Struik Pakeerplaats  https://goo.gl/maps/iDhGJ76X5Pq
    7451 NC Holten

Prijzen:
Gemiddeld liggen de prijzen tussen € 25,- en € 35,- per reis dit is entree + vervoer

Frisdrank € 1,-

Bier 0,5L

Barcardi cola

Busreglement:
Op het busvervoer zijn de voorwaarden van dit busreglement van toepassing.

Klik hier om het busreglement te bekijken

Sponsers

Hoofdsponsor!