Sponsor informatie

Supporters Vereniging Borne

Nadat bekend werd dat er erg veel animo is voor een supportersvereniging in Borne, is er na veel overleg besloten om hier werk van te gaan maken.

Vanaf 14 juni 2008 is dan ook officieel de Supportersvereniging Borne van start gegaan. In veel dorpen en steden uit de regio bestonden vergelijkbare verenigingen al, waarna Borne natuurlijk niet achter kon blijven. Een groepje van 5 fanatieke FC Twente supporters kwam met het idee om een vergadering in te plannen en te kijken wat er allemaal in Borne mogelijk is.

We kwamen tot de conclusie dat er wel veel vraag en animo voor een Supportersclub in Borne was (en is). Ondanks dat anderen ons al voorgingen waarbij het niet lukte om een vereniging in Borne op poten te krijgen, gingen de 5 heren vol goede moed aan de slag. Het eerste jaar was al direct een groot succes.

In het 2e jaar verliep het allemaal iets moeizamer. We kwamen probleempjes tegen als slechte ledenwerving en te weinig medewerking voor activiteiten. Maar van fouten en probleempjes leert men en dat wisten ook de vaste leden van SV Borne. Hierdoor bleef de vereniging tot stand en ging iedereen het 3e jaar weer vol goede moed aan de slag. Het 3e jaar was voor SV Borne een erg goed en gezellig jaar.

FC Twente speelde weer een topseizoen (2010/2011) en Borne had genoeg mogelijkheden en hulp om leuke busreizen en activiteten te organiseren. Mede dankzij het vertrouwen van de vaste leden en de hulp van sponsoren is SV Borne uitgegroeid tot een gezonde en erg gezellige vereniging die ook de aankomende jaren weer veel leuke dingen voor de leden gaat organiseren !!

Uw voordelen als sponsor:

Soort pakket Sponsor Stersponsor Hoofdsponsor
Advertentie logo op de website van svborne.nl (01-08-13 t/m 31-07-14)
Lidmaatschap sv Borne voor 1 persoon
Lidmaatschap sv Borne voor 2 personen
Bezoek aan 1 thuis wedstrijd van FC Twente
Bezoek aan 2 thuis wedstrijd van FC Twente
Gratis toegang voor 2 personen op het jaarfeest
Activiteit wordt naar de sponsor vernoemd

Prijs per jaar (incl BTW) € 100,- € 200,- € 400,-
Contractperiode: sponsor, stersponsor, hoofdsponsor 1jaar

Vanaf nu kunt u zich ook opgeven als sponsor voor ons bekende en drukbezochte dart toernooi!

Sponsor Dartstoernooi Prijs
Naam en logo vermelding op 1 dartbaan tijdens het goed bezochte dartstoernooi van SV Borne

Prijs (incl BTW) € 25,-

Subsponsoren